logo beletteringopauto.nl

De titel van een nieuwsbericht

21Maart 2018

Avery Dennison breidt zijn carwrapfilms uit met de introductie van MPI 1105 Wrapping Series cast film. Het nieuwe materiaal brengt een meer levendige kleurreproductie met zich mee en gemakkelijke, snelle applicatie vergeleken met de meeste andere voertuigwraps, aldus de fabrikant. De MPI 1105 Wrapping Series is beprintbaar middels een brede range digitale inkjet printplatformen, inclusief latex-, UV-curende, solvent- en eco-solventinkten. Het materiaal is ook geschikt voor interieur en exterieur signage die de combinatie van kwaliteit en duurzaamheid vraagt. Herpositioneren Het materiaal kan meerdere keren geherpositioneerd worden dankzij de Easy Apply RS kleeflaag. Deze technologie zorgt voor een uitstekende 3D aanpasbaarheid op oppervlakken met lastige inkepingen en bochten.

Lees verder

De titel van een nieuwsbericht

29 januari 2018

Kantoren en openbare gebouwen worden tegenwoordig steeds meer ontworpen en opgeleverd met veel glas in de tussenwanden en gevels. Het voordeel is dat er dan veel daglicht naar binnen komt en veel minder gebruik van licht op stroom gemaakt hoeft te worden. Er is wel ook een groot nadeel aan, iedereen kan zomaar over al naar binnen gluren en dat is niet altijd de bedoeling. Daar heeft Screen Promotion een mooie oplossing voor zonder lichtverlies, namelijk etsfolie. Dit project hebben wij laats opgeleverd bij huisartsenpraktijk de Woerd in Naaldwijk. Maar niet alleen bedrijven kunnen van onze service gebruik maken ook particulieren. Denk bijvoorbeeld eens aan uw voordeur ruit voorzien van een nummer en familie naam.

Bij ons kunt u in elk gewenst formaat kleur of design van ets of zandstraal folie laten snijden. onze monteur komt bij u thuis of op locatie plakken.

Lees verder

De titel van een nieuwsbericht

29 januari 2018

Beletteringopauto.nl (Screen Promotion) is al meer dan 40 jaar een begrip op het gebied van autobestickering in de regio Westland. Autobestickering, ook wel autobelettering, zijn een zeer efficiënte vorm van reclame. Auto´s begeven zich namelijk geregeld binnen of bij uw doelgroep. Welk merk of type auto u ook rijdt, een autobeestickering is altijd een goede keuze om uw bedrijfsauto extra goed voor de dag te laten komen. Kleine ondernemers, bedrijven met een wagenpark, transportbedrijven en leasebedrijven zijn bij Screen Promotion aan het goede adres voor autobestickering.

Lees verder

De titel van een nieuwsbericht

18 januari 2018

De storm raast over Nederland. Vrachtwagens kantelen door de wind en ook signs hebben het zwaar te verduren. In Almere kwam een complete reclamezuil naar beneden.

Lees verder

De titel van een nieuwsbericht

15 januari 2018

Het januarinummer van Signs of the Times heeft de ‘I amsterdam’ sign voor het Rijksmuseum op de cover. Als exponent van de mondiale ‘selfie signs’.

Lees verder
Nieuwsoverzicht